Saturday, 23 February 2013

Rest-ing

hi, hey! hui! eyhhhh! hey hey! ASSALAMUALAIKUM..! lama enggak ketemu kan *indon mane pulak ni*
Semenjak, dua-menjak, tige-menjak ni. farahSuhada agak kemalasan agaknye...maybe dan mungkin kowt   -,- err sebab tu sampai g berhenti kerja dekat Tadika Sinaran Jaya tuu kowt. hee,. ~bubye bebudak hingusan, degilan, manje-an, cerewet-an dan keberak busuk-an~ nanti ada rezeki kite jumpe lagi!!! ngahahahaha ! agak ke-freedom-an kowt sekarang. bangun lambat, masak pun kekadang jea. kerja tetap i *eeuuu* sementare manganggur tunggu result ni LIPAT BAJU jea kowt kat rumah ni.itu pun kalau terase kerajinannyeee. hehe. Ma jangan marah ye.alaaa bukan selalu bole berMALASan macam ny kan. selagi boleh bermalasmalas ni, ape salahnye kan. nanti inshaa Allah bile dah masuk U Ada tak malas mcam ni dah. time tu kena rajin serajin-rajinnye laa.i wish soooo... amin amin. fuhhh!!! tapi now ade beberape hal yang farasuhada ni sangat sangat rajin nak buat. guess what? update blog? no no nooo. sekarang nak update blog pun jarang. bub i am  in love with these...

NUKILANs farahsuhada..

1) straight through my head

2) hormati yang tua, sayangi yang muda

3) kotaraya se-islam


4) A plus plusss.in shaa Allah buat kami

5) even the storm is waiting, still stand ok :)

OTHER THAN ATAS TUU ^^^^ NI PUN KADANG KADANG.
vvvv do subscribe yaa vvvv
nak tengok? mehh klik sini>> youtubejadah.com

haa ni peneman di kala kebosanan yang teramattt!!!

ni selingan.
 wutt wutt! snap dulu before pegi RANTAU PANJANG you.

nampak tak muke excitednye tuu.hehe,
*hiraukan muke ku yang blur tu*

one of HASIL TANGKAPANku,.hehe ^,^

sekian dulu laporan daripada 
Prof. Ar. FarahSuhada *cewh*
amin...hehe bye
ASSALAMU'ALAIKUM =)


No comments: